Työmaa-aidan vinotuenta varmistaa tuulenkestävyyden

Luonnon ääri-ilmiöt ovat lisääntyneet, ja kovat tuulet ovat yleisiä sääilmiöitä Suomessakin. Työmaa-aitoihin kiinnitetään usein mainosbanderolleja tai näkösuojia, jolloin tuulikuorma nousee huomattavasti. Tämä lisää vahvan tuennan tarvetta.

Työmaa-aitoja hyödynnetään nykyään aikaisempaa enemmän mainontaan. Mainokset ovat usein banderolleja tai umpinaisia maalauspintoja, jolloin työmaa-aitojen tuulipinta-ala kasvaa. Työmaa-aidan tuenta varmistaa tuulenkestävyyden – vinotuenta on yleisen tapa tukea aidat.

 

Navakka tuuli tarttuu aitoihin helposti. Vaikka mainosbanderollit usein läpäisevätkin osan tuulesta, nousee niiden aiheuttama tuulikuorma merkittävästi.

Vinotuenta on paras tapa tukea työmaa-aidat

Suosittelemme aina vinotuentaa, mikäli käytössä on mainosbanderolleja tai vastaavia tuulipinta-alaa kasvattavia tuotteita. Näin käyttäjä säästyy turhilta vahingoilta ja lisäkustannuksilta.

Me Nordpelilla olemme huomioineet työmaa-aitojen vakauden jo pitkään.  Olemme laskeneet aitoihin kohdistuvaa tuulikuormitusta, ja kehittäneet tuentaan useita ratkaisuja. Meiltä löytyy runsaasti etenkin metallisten verkkotyömaa-aitojen ja umpinaisten aitojen laskenta- ja mitoitusesimerkkejä.

Vakaajia on useampi malli ja näistä kannattaakin aina kysyä lisätietoa.

Ota yhteyttä, kun pohdit työmaa-aitojen tuentaa!

Työmaa-aidat Ota yhteyttä!

Työmaa-aidan tuulikuorma