NordCombiWall-työmaakaiteet ovat askeleen edellä

Rakentamisen tahti kasvukeskuksissa on viime vuosina ollut Suomessa vilkasta. Isot työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti hyvin keskeisillä paikoilla, joilla on jo valmiiksi pulaa ylimääräisestä tilasta ja liikennöinti on vilkasta.

Työmaan rajausta suunnitellessa turvallisuusriskit ja liikenteenohjausvaatimukset täytyy ottaa tarkoin huomioon.

NordCombiWall (NCW) työmaakaiteet – kun turvallisuus on tärkeintä

CE-hyväksynnän saaneet NordCombiWall-kaiteet on alun perin suunniteltu moottoritiekäyttöön, ja niitä on törmäystestattu runsaasti EN-normien mukaisesti.

Yhdistämällä kaiteisiin aitaosia valmiilla yhteensopivilla komponenteilla (esimerkiksi perusmallin työmaa-aita), saadaan rakennuttua näyttävä ja turvallinen työmaan korkea rajausaita. Tarkan suunnittelun tuloksena korkein 110 senttimetriä korkea malli täyttää törmäyskestävyysluokan H2 poikkeuksellisen pienessä toimintaleveysluokassa W2.

Mitä pienempi toimintaleveysluokka on, sitä pienempi on kaiteen siirtymä törmäyksessä.

Helppo kuljettaa ja käsitellä

Raskaaseen aluesuojaukseen sopivat kaiteet on valmistettu UV-suojatusta polyeteenistä, jossa on valmiit teräsraudoitukset lopullisessa kohteessa tehtävää betonivalua varten.

Kun kaiteet toimitetaan työmaalle tyhjinä ilman betonia, voidaan puoliperävaunuun lastata jopa 144 metriä kaiteita. Kevyen 50 kilogramman painon ansiosta kaiteiden lopullinen asettelu paikoilleen voidaan tehdä tarpeen vaatiessa jopa miesvoimin.

Suurista törmäysluokituksista huolimatta kaide on saatu pidettyä vain 75 senttimetriä leveänä, mikä mahdollistaa asennuksen kapeaankin tilaan. Kaiteen pituus (2,4 metriä) on suunniteltu mahdollisimman tehokkaan kuljetustilan käyttöä ajatellen.

Yksilölliset ja näyttävät työmaakaiteet

Muovikuori suojelee betonia tehokkaasti kemikaaleilta. Muovikuori myös mahdollistaa kaiteisiin yksilölliset RAL-värisävyt.

Kaiteen paino valun jälkeen mahdollistaa umpinaisetkin korokeaidat tuulikuorman huomioiden. Korokeaitoina voidaan käyttää edullista vaneriaitaa maalattuna tai normaalia metallista työmaa-aitaa.

NCW-kaiteet ovat tehokkaimmillaan pitkäaikaisilla työmailla, missä vaaditaan näyttävää ja tehokasta suojausta.

Kaiteet raskaaseen aluesuojaukseen

Kysy meiltä lisää turvallisista ja näyttävistä työmaakaiteista!

Ota yhteyttä!