stars

"Nordpelilla on aina osattu kuunnella tarpeita, vastata niihin ja auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa. Nordpel on luotettava yhteistyökumppani ja heidän kanssaan on helppo asioida. Heiltä saa myös aina ideoita ja neuvoja, miten jokin rajaus kannattaa toteuttaa."

“Se, että saamme aidat täsmällisesti juuri silloin kun tarvitsemme, on työmaalla tärkeää. Nordpelin kanssa toimitukset hoituvat erinomaisesti. Oma yhteyshenkilömme pitää meidät ajan tasalla, missä tilaus menee – tämä on työmaan aikataulujen sujumisen kannalta oleellista.”

Ville Riihiluoma
Vastaava työnjohtaja
Rakennusliike Lapti Oy

"Tuotteet tulevat yhdellä täydellä rekalla, ja lastit toimitetaan palveluna oikeille paikoille. Logistiikan taitava suunnittelu Norpelin päässä säästää meille aikaa ja rahaa."

Joonas-Petteri Kallonen
Liikennejärjestelyvastaava
Raide-Jokeri

Asiakkaamme kertovat

Raide-Jokerin työmailla rajaukset hoituvat saumattomalla yhteispelillä

Raide-Jokeri on raitiolinja, joka valmistuttuaan kulkee Helsingin Itäkeskuksesta ja Espoon Keilaniemeen. Noin 25 kilometrin mittaisen raitiotien rakentaminen on mittava projekti myös poikkeavien liikennejärjestelyjen näkökulmasta. Nordpel on yksi projektille työmaa-aitoja ja muita rajaustuotteita toimittavista yhteistyökumppaneista.

"Aidat tarvitaan työmaalle aina ensimmäisenä, jotta voidaan alkaa turvallisesti rakentaa. Nordpelilla palvelu pelaa hyvin, he saavat nämä nopeatkin toimitukset järjestymään todella joustavasti.”

Rainer Terho
Kalustopäällikkö
Rakennusliike Lapti Oy