Nordpelin työmaa-aidat rajaavat Laptin rakennustyömaita ympäri Suomen

Laptin Oulussa ja Kuopiossa sijaitsevien varikoiden kautta kiertää kymmeniätuhansia yksikköjä rakennustyömailla tarvittavaa kalustoa. Joukossa on kilometreittäin – jos ei jopa kymmeniä kilometrejä – Nordpelin toimittamaa työmaa-aitaa ja muita työmaiden rajaamiseen tarvittavia tuotteita.

LaptiNordpel on valikoitunut kumppaniksi useita vuosia sitten laadukkaiden tuotteiden, järkevän hinnoittelun ja erinomaisen asiakaspalvelun perusteella.

– Nordpelin työmaa-aita on kestävää, koska siinä on ympärihitsatut runkoputkiliitokset. Heidän tuotteissaan on myös erinomainen hinta-laatusuhde, kalustopäällikkö Rainer Terho sanoo.

Työmaat valmistellaan usein pitkälle rakennuslupaa odotellessa. Kun lupa tulee, työmaa-aidat tarvitaan nopeallakin toimituksella.

– Aidat tarvitaan työmaalle aina ensimmäisenä, jotta voidaan alkaa turvallisesti rakentaa. Nordpelilla palvelu pelaa hyvin, he saavat nämä nopeatkin toimitukset järjestymään todella joustavasti, Terho kiittää. 

Nopeat ja täsmälliset toimitukset pitävät työmaan aikataulussa

Myllyhaan koulun työmaalla Nokialla työmaalle kuljetaan Nordpelin toimittamasta portista. Turvallisuus työmaalla on varmistettu erottamalla työmaa kestävillä työmaa-aidoilla.

– Se, että saamme aidat täsmällisesti juuri silloin kun tarvitsemme, on työmaalla tärkeää. Nordpelin kanssa toimitukset hoituvat erinomaisesti. Oma yhteyshenkilömme pitää meidät ajan tasalla, missä tilaus menee – tämä on työmaan aikataulujen sujumisen kannalta oleellista, sanoo vastaava työnjohtaja Ville Riihiluoma.

Laptilla tuotteilta odotetaan laatua, sillä työmaa-aitoja käytetään pitkään.

– Työmaa-aidat kiertävät työmaalta toiselle, joten niiden kestävyys on iso plussa, Riihiluoma sanoo.

 

Etsitkö rajaustuotteita työmaallesi?

Tutustu työmaa-aitoihin Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Lapti on nopeasti kasvava suomalainen rakennusalan konserni. Lapti rakentaa asuntoja, toimitiloja ja julkisia rakennuksia sekä kehittää kiinteistöjä kaikkialla Suomessa.