Panssariverkkoaita 2000 mm

Panssariverkkoaita on kestävä ja huoltovapaa ratkaisu erityisesti teollisuus- ja varastoalueiden rajaamiseen. Sinkitty panssariaita on suunniteltu kestämään vaativia sääolosuhteita ja kovaa käyttöä.

Korkeus: 2000 mm
Rulla: 25 m
Tolppa: Sinkitty teräs

Tuotetunnus (SKU): 60959 Osasto:

Kuvaus

Etsitkö korkealuokkaista suojaa ja tehokasta rajausta? Tutustu Panssariaitaan – 2000mm korkea ja 25 metrin rulla, valmistettu kestävästä sinkitystä teräksestä. Hanki nyt ja turvaa alueesi tehokkaasti!

Panssariaita tarjoaa:

  • 2000mm korkea suoja: Vaikuttava korkeus erottaa panssariaidan muista. Se luo mahtavan suojamuuri-ilmeen ja pitää ei-toivotut vierailijat loitolla.
  • Kestävä sinkitty teräs: Valmistettu korkealaatuisesta sinkitystä teräksestä, Panssariaita kestää sääolosuhteita ja ajan haasteita. Sillä on pitkäikäinen suorituskyky.
  • Helppo asennus: Mukana kaikki tarvittavat asennustarvikkeet ja selkeät ohjeet. Asenna vaivattomasti ja nauti nopeasti suojasta.
  • Monikäyttöinen rakenne: Olipa kyseessä kotipiha, yritysalue tai julkinen tila, Panssariaita soveltuu moneen käyttöön. Se tarjoaa sekä suojaavaa estettä että tyylikästä ilmettä.
  • Täydellinen Paketti: Tilatessasi Panssariaidan saat kaiken tarvittavan yhdessä kätevässä paketissa. Hanki huippuluokan suoja vaivattomasti.
  • Vahva Turvallisuus: Panssariaita on enemmän kuin vain aita – se on turvallisuuden symboli. Nukut yösi rauhassa, kun omaisuutesi on suojattuna.

Hanki nyt Panssariaita, ja varmista alueesi turvallisuus ja tyylikkyys yhdellä hankinnalla. Valitse kestävä, helppo ja monikäyttöinen suoja, joka erottuu joukosta. Tilaa omasi ja vahvista turvallisuuttasi!

Valikoimastamme löytyy myös muita perinteisiä aitoja kuten kolmilanka-aidat. Tutustu !